Reguli de aur pentru o relaţie fericită

Toti doresc să iubeasca şi să fie iubiti, să aibă o familie fericită, sprijin sigur in viata. Dar acest lucru este posibil doar pentru cei care îşi amintesc legile de aur ale iubirii.

Acestea sunt unele dintre ele.

Încrederea. Pentru o relatie iubitoare, încrederea în partener este esenţială. Fără ea unul din parteneri devine suspicios, anxios, şi poate ajunge într-o capcană emoţională:i se pare că libertatea este pierduta. Prin urmare, trebue să înveţi să ai încredere, nu numai în iubitul tau dar şi în acea relaţie.

Comunicare sinceră – o greşeală des întâlnită între cuplurile căsătorite: ei cred că, pentru o viaţă de familie fericită, pur şi simplu e nevoie de dragoste. Dar iubirea – nu este o floare artificială care nu are nevoie de îngrijire. Este ca o plantă vie – se poate dezvolta, sau se pot estompa. Totul depinde de modul în care o preţuim.

Sinceritatea in iubire, este ca apa pentru plante – fără ea nu poate supravieţui. Vorbiti reciproc despre sentimentele şi dorinţele voastre. Spuneţi despre modul în care iubiti soţul (soţia), nu-vă fie frică să lăudaţi şi nu luaţi o atitudine bună ca ceva evident. Multumtii!

Dăruire de sine. Pentru a găsi dragostea adevărată, e nevoie mai întâi, sincer şi fara interes, să dai o parte din tine însuşi. Dacă doriţi să obţineţi iubire, veţi avea nevoie să dati. Şi cât mai mult dati, veţi obţine mai multe. Si ţineţi minte: furnizarea de iubire e nelimitată. Şi singura modalitate de a pierde dragostea – este să nu dai altora.

Dar problema este că mulţi nu vor să dăruiască necondiţionat iubire celor pe care îi iubesc, dar…: „Te voi iubi doar dacă mă vei iubi.” Aşteptaţi până când cineva va face primul pas. E la fel cum un muzician ar spune: „. Am de gând să cânt după ce oaspeţii vor începe să danseze” Adevărata dragoste nu cere nimic în schimb.

Atingerea– aceasta este una dintre cele mai puternice exprimări ale dragostei. Se rup barierele şi se întăreşte relaţia. Pentru a crea o atmosferă normală în familie, este recomandat : îmbrăţişari fără motive sexuale, jocuri copilăreşti, tineti-vă de mâini în locuri publice ca tinerii îndrăgostiţi. Apropo, „studenţii” spun că sunt temele cele mai dificile din viaţa lor.

Atingerea iubitei (iubitului), va modifica fiziologia: reduce nivelul hormonilor de stres, relaxează sistemul nervos, întăreşte imunitatea, îmbunătăţeşte starea emoţională. Înţelepţii spun: daca nu esti într-o zi uşor îmbrîăţişat de 7-8 persoane, eşti condamnat la boală.

Libertatea. Dacă iubiti persoana, da-ţii libertatea . Libertatea de alegere, libertatea de a trăi dupa gusturile care le are, dar nu cum vrei tu. Desigur, nu este uşor. Dar nu este nicio altă opţiune. Să nu se simtă prins, toată lumea are nevoie de un spaţiu privat.

Bazat pe cartea lui Adam Jackson „10 secrete de dragoste.”

Diferenta dintre dragoste si iubire. citeste mai mult….
Dragoste arzatoare

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s