Încetinirea proceselor de imbatranire

Radicalii liberi sunt molecule instabile extrem de toxice, care se formeaza sub influenta stressului, pesticidelor, poluarii mediului inconjurator, a functionarii instalatiilor electronice si chiar in conditii naturale, pe parcursul desfasurarii proceselor biologice obisnuite din organism.

Radicalii liberi formati sunt substante active, dar instabile. In organism, ele se unesc cu o molecula stabila si ii rapesc un electron, rezultand un nou radical liber din molecula stabila, dar mult mai putin activ. Aceasta reactie in lant duce la degradarea celulelor si, drept urmare, la dezvoltarea bolilor si la schimbari degenerative premature.

Cresterea cantitatii de radicali liberi este la baza a peste 80 de tipuri de afectiuni. Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi, cedandu-le cate 1 electron. Prin aceasta, antioxidantul devine el insusi un radical liber, dar mai slab si se straduieste si el sa-si completeze electronul pierdut. Lichidele biologice din organismul nostru contin o oarecare cantitate de antioxidanti, iar suplimentele alimentare crescute contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Insa, alimentele cu nivel crescut de aciditate, stresul si poluarea mediului inconjurator maresc brusc continutul radicalilor liberi din organism. De aceea, organismul are nevoie de un antioxidant puternic. Cercetarile stiintifice au descoperit un asemenea antioxidant si obtinerea sa a devenit o realizare deosebita in protejarea sanatatii.

Antioxidantii actuali includ vitaminele C si E, beta-caroten, seleniu si OPC (oligomere proantocianidine) extrase din semintele de struguri si din scoarta de pin. Acesti compusi sunt constituiti din molecule mari, cu o structura complicata. Dar, indiferent de dimensiuni, fiecare molecula cedeaza numai 1 electron.

Lucrand la elaborarea unui antioxidant concentrat si puternic, savantul de talie mondiala, doctorul Flanagan, a analizat toate elementele chimice si a ajuns la concluzia ca cel mai mic, dar si cel mai raspandit element din Univers, hidrogenul, poate servi drept cea mai concentrata sursa de energie antioxidanta.

Fiecare capsula de Microhidrina contine mii de nanoclusteri imbogatiti cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adica compusi ai bioxidului de siliciu si ai atomilor de hidrogen, modificati, astfel incat pe invelisul lor exterior se gaseste un electron suplimentar cu o legatura slaba. Acest electron este cedat usor pentru neutralizarea radicalilor liberi. Intrucat hidrogenul este cel mai mic dintre elementele cunoscute, fiecare capsula de Microhidrina poate furniza mii de electroni de acest tip. Aceasta este unica forma de antioxidant care, in procesul de pierdere a electronului, nu se transforma intr-un radical liber, ci se descompun in substante nutritive asimilabile – potasiu, magneziu, hidrogen, apa si siliciu.

Microhidrina este capabila sa structureze apa si lichidele din organism. Ea scade presiunea extracelulara a apei, contribuind la hidratarea mai eficienta a celulelor si tesuturilor, lucru foarte important pentru intarirea functiei celulare. S-a demonstrat ca la copii, nivelul intracelular este mai mare decat la adulti, de aceea, microhidrina are un rol important in prevenirea proceselor de imbatranire a organismului. Microhidrina este un stimulator universal si absolut sigur pentru producerea de energie in organism. La administrarea de Microhidrina, in celule se produce sinteza activa a ATF- ului, molecula care furnizeaza energie tuturor proceselor biochimice care se desfasoara in celule. O astfel de cantitate suplimentara de energie poate fi directionata spre refacerea moleculelor degradate, dar si spre sinteza altora noi, ceea ce asigura accelerarea proceselor de refacere si vindecare a celulelor vatamate si in mod corespunzator a tesuturilor. Aceeasi energie insa poate fi indreptata spre normalizarea proceselor metabolice, lupta cu microorganismele patogene si cu bolile cronice. Astfel se poate spune ca in conditiile consumului suficient din toate substantele nutritive necesare, Microhidrina stimuleaza procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care si a celor cronice.

Compozitie: fiecare capsula contine 250 mg de microhidrina (nanoclusteri, faina de orez, ulei de orez).

Mod de administrare: cate o capsula pe zi in timpul mesei. Treptat se poate mari doza la cate 1 capsula de 2 ori pe zi.

Sursa;Click


Microhidrina favorizeaza:

* imbunatatirea starii generale;
* asimilarea eficienta a substantelor nutritive;
* cresterea tonusului vital;
* amplificarea resurselor energetice ale organismului;
* imbunatatirea activitatii intelectuale;
* incetinirea proceselor de imbatranire;
* inlaturarea dereglarilor produse de actiunea distructiva a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afectiuni cronice.

Protecţia antioxidantă şi imunitatea

Umanitatea contemporană are nevoie ca niciodată să se îngrijească de imunitatea sa şi să utilizeze antioxidanţi. Odată cu progresul tehnic şi dezvoltarea civilizaţiei, cu întroducerea noilor tehnologii noi pe de o parte am primit posibilitatea să îmbunătăţim calitatea vieţii, iar pe de alta am creat condiţiile pentru distrugerea latentă a fiziologiei noastre pe baza schimbării condiţiilor de cultivare, prelucrare, păstrare a produselor alimentare , schimbarea culturii alimentare, obiceiurilor rele şi distrugerii ecologiei pe planeta noastră.
Odată cu apariţia Fast Food –urilor , utilizarea diverselor suplimente sintetice şi a conservanţilor , în organismul nostru pătrund o mulţime de cancerigeni şi xenobiotice ce distrug procesul natural de activitate vitală, ce provoacă mutaţii celulare şi distrugerea latentă a organismului , care aduc la cancer . Iradianţii externi de raze electromagnetice ( telefoanele, televizoarele computerele , frigiderele ) cu care noi intrăm în contact ne distrug membrana energetică, adică câmpul biologic, sau aura. Multe preparate medicale, mediul ambiant agresiv ( înrăutăţirea calităţii apei de băut, a aerului, stării plantelor, solului, activităţile industriale nocive, etc. ) micşorează activitatea sistemului nostru intern de apărare – a imunităţii. Iată de ce în prezent apar diverse viroze, gripe, micoze, infecţii, alergii şi desigur cancerul în diversele sale forme.
Datorită acestui fapt, omul contemporan , pentru a rămâne tânăr şi sănătos, să apere organismul său trebuie să atragă atenţia asupra a trei factori :
1. Starea protectorului intern al organismului – asupra Imunităţii
2. Stării protecţiei energetice externe – a câmpurilor biologice.
3. Utilizarea antioxidanţilor – care pot restabili celulele, stagnând procesele de îmbătrânire , fiind factori puternici profilactici şi curativi împotriva cancerului.
Să studiem pe scurt aceşti factori. Imunitatea se instalează din copilăria fragedă, adică prin laptele matern. Cele mai însemnate sunt primele trei zile după naştere , când unele mame nu au încă lapte, ci colostru, care este baza imunităţii copilului. Mai tărziu copilul ar trebui alimentat până la un an pe cale naturală cu lapte matern. Dar să păstrăm imunitatea pe parcursul întregii vieţi nu putem fără utilizarea anumitor produse.
Urmăriţi starea celor 4 bariere de protecţie în faţa infecţiei şi anume : nasofaringe, laringe, pulmon şi intestine. Nu utilizaţi preparate care blochează eliminarea mucusului ( cu leucocite moarte şi bacterii şi virusuri adiţionate ) din organism. După posibilităţi, nu utilizaţi antibiotice , care distrug microflora intestinală. Noi recomandăm drept alimentare a celulelor imunitare utilizarea următoarelor preparate ale companiei «CORAL CLUB INTERNATIONAL» – FIRST FOOD, Immune 360, Activin,Grăsime de ficat de rechin, SPIRULINA. Pentru stimularea de scurtă durată a imunităţii se vor folosi preparatele – pe bază de Echinacea.
Pentru susţinerea microflorei intestinale vor fi utilizate preparatele : Megaacidofilus, + Lucernă, Acidofilus + Lucernă, Chlorodofilus ( pentru copii ), Supraalimentele(Superfood) ,Formula digestivă. Utilizarea apei alcaline , biologic active Coral- Mine , a Microhidrinei, Hidrac ell-ului La dereglările de câmp biologic pot apărea simptome care nu sunt legate de starea de sănătate şi schimbarea activităţii organelor şi sistemelor , dar care creează un anumit disconfort pentru organism, şi anume migrene, insomnii, agitaţie, apatie, lipsa puterilor, agresivitate, schimbări bruşte de dispoziţie. Omul merge la doctor, dă analize şi ele arată, că totul este normal. Cauza însă este în dereglările apărute în câmpul biologic. Vorba constă în aceea că protectorul nostru energetic de asemenea trebuie să se alimenteze. Această alimentare o poate primi din 4 izvoare: aerul, apa, mâncarea, şi psihoemoţii ( starea sufletească internă ) Ce este alimentaţie pentru câmpul biologic ? Mulţi pleacă la mare, la munte, în pădure, la cascade de apă, la lacuri, spre izvoare. De ce ? Ca să se încarce cu electricitate. În apropiere de păduri şi ape aerul este plin de ioni de hidrogen încărcaţi negativ , după cum a spus Henry coandă, care ne încarcă organismul. Noi, cu părere de rău locuim în mediu nefavorabil pentru câmpul nostru biologic de aceea el se distruge şi se schimbă la nivel energetic. Noi propunem utilizarea analogilor apei de munte – Coral Mine, Microhidrină, Hidracel, care vor alimenta organismul Dumneavoastră în fiecare secundă , unde nu va-ţi găsi.
Sursa:Click

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s