Salata cu fasole

salata cu fasole

Ingrediente:fasole rosie, ciuperci, şuncă, ceapă, nuci, maioneza, ulei vegetal Se fierbe fasolea,se scufunda in apa rece peste noapte (se poate folosi fasole conservate dintr-un borcan). Ciuperci, ceapa, sunca felie, sare şi se prăjeşte în ulei vegetal separat. peste salata se aseaza nucile. Toate amestecate cu maioneza. Aceasta salata se poate mânca fără maioneză, ca parte […]

Citeste mai mult…

Acest articol a fost publicat în Culinare și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s